1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...



Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Marmara Bölge Başkanlığı Tanışma Programı..

Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Marmara Bölge Başkanlığı İBB Beykoz Koru Tesisleri ’nde gerçekleşen Tanışma toplantısında bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-09-2021 15:24:28 Tarih: 05-04-2021 13:30

Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Marmara Bölge Başkanlığı Tanışma Programı..

Haber / Nurcan Kongur

 

Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Marmara Bölge Başkanlığı İBB Beykoz Koru Tesisleri’nde gerçekleşen Tanışma toplantısında araya geldi.

Marmara Bölge Başkanı İç Mimar Ayşe Yasemin Çetinel Başkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı tanışma programına Ak Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ak Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, İçişleri Bakanlığı’nda Daire Başkanı ( İstanbul’da Muhtarlardan Sorumlu ) Suna Üstüner, Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Genel Başkanı Fuat Bodur, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Başkanı Coşkun Şahin, Marmara Bölge Başkanlığının yönetim kurulu üyeleri, YeniMedya Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Araştırmacı Gazeteci Yazar Şair Nurcan Kongur, Gazeteci İsmail Hakkı Bağdatlı ile, Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği yönetim kurulu üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Federasyon ve Dernek Başkanları ve çeşitli sektörlerin temsilcileri bir araya geldiler.

Ak Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, içinde bulunduğumuz Covit süreci ve birlik beraberliğe vurgu yaptığı kısa konuşmasında “ " bugün dünyada göç var, şiddet var, terör var, dünya insanlığı olarak karşılaştığımız bir çok problemler var bunun sebebi de insan, inşallah insanlık olarak Covit sürecinden dersler çıkartırız, her manada kul olarak ne kadar aciz olduğumuzu hatırlarız, ulusal manada vatandaş olarak da ne kadar birbirimize destek olmamız, birbirimizin hukukuna dikkat etmemiz gerektiğini idrak ederiz ve inşallah bundan sonra dünya olarak birbirimize zulmetmeyi bırakırız. Diye ümid ediyorum” dedi.

Ak Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, birlik beraberlik ve millete hizmetin önemliliğini vurguladığı konuşmasında “birbirimize sahip çıkacağız. Siyasiler olarak bizler sizlere sahip çıkacağız, sizler de bizlere sahip çıkacaksınız. Hepimiz aynı bölgenin insanlarıyız Anadolu çocuğuyuz. Ülkemiz ne kadar güzelleşirse ne kadar büyürse ne kadar iyi noktaya gelirse bundan hepimiz nasibimizi alırız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıl boyunca Türkiye’mizin geldiği nokta ortada. İnşallah bu noktadan sonra da güzel hizmetlere hep beraber vesile olacağız. Allah yolumuzu açık etsin geleceğimizi aydınlatsın. Her daim yanınızda bir kardeşinizin olduğunu bilmenizi isterim. 24 saat emrinizdeyiz. Her zaman arayabilirsiniz. Milletimize en güzel hizmetleri yapmak için yola çıktık. Allah nasip etti mahcup etmesin. Alnımızın akıyla hizmet etmeyi nasip etsin diyorum.”

Marmara Bölge Başkanı Ayşe Yasemin Çetinel kahvaltı programında misafirlerine hitaben “ Değerli misafirlerim, davetime icabet ettiniz, hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Uzun zamandır bir araya gelmeyi çok arzu ediyorduk fakat malumunuz maalesef bu Covit sebebiyle bu mümkün olamamıştı. Bugün tüm pandemi kurallarını dikkate alarak bu nezih ortamda siz birbirinden değerli misafirlerimle bir araya gelme imkanı bulduk. İnşallah bu zor süreci birlikte atlatacağız. Önümüzde güzel günlerin olduğuna inanıyorum. Marmara Bölge Başkanlığı olarak güzel çalışmalar yapacağız. Sürecin geçmesini  bekliyoruz. Önümüzde ki zamanlarda ülke yararına yapacağımız çalışmalarda bir araya geleceğiz. Her birinize değerli katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Katılımcıların gündeme dair yorumları ve tanışma konuşmalarının ardından, pandemi kurallarına riayet edilerek düzenlenen kahvaltılı tanışma programı çekilen hatıra resimlerinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 




Kaynak: YENİMEDYAGAZETESİ

Editör: NURCAN KONGUR




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI