1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...


Fikret Geyik

facebook-paylas
VASKİ'ye çağrımdır!
Tarih: 21-02-2022 19:48:00 Güncelleme: 21-02-2022 20:43:00


 

(Rabbim göğsümü genişlet, işimi kolaylaştır, dilimdeki düğümü çöz ki dediğimi anlasınlar. Taha 27,28)

Öncelikle 30 bin kişiyi icraya vermiş bu kış kıyamette insanların suyunu kesmek insani midir Türkiye'de hiçbir belediye bu miktarda insanı icraya vermemiş birde seçime bu kadar kısa bir süre varken bunu yapmak, reisi gönderenlere yardım etmek değil mi? Aynı zamanda avukatlarında 5 tanesi Ak Parti yönetiminde değil mi? Lütfen icraları geri çekin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile AK Partili belediyeler su faturalarında yüzde 15 oranında indirime gidiyor. Biz Vanlılar olarak şu anda üvey evlat muamelesi görüyoruz. Şu anda şehir merkezinde, köylerde bir sürü insan icraya verilmiş ve bu insanların yüzde 80'ninin evine ekmek götürecek parası dahi yok. İcra ile beraber vatandaşların borçları 4 misli artıyor.

Lütfen bu kış kıyamette vatandaşa yardım edin. Zaten Vanlılar milletvekili açısında çok şanssızdırlar. Milletvekillerinin millet ile alakası yok. Hiçbir vatandaş milletvekillerine ulaşamıyor. Çünkü kapsama alanı dışındadırlar, ulaşılamıyor. Danışmanları dahi kimsenin telefonuna cevap verme tenezzülünde bulunmazlar. Bir gazeteci olarak hiç bir yetkiliye ulaşamadım. Van için üzülüyorum. Eksi 25 derecelerde kesilen su donup en aşağı Mayıs ayına kadar açılamıyor. Su hayattır kesilemez, su en büyük ihtiyaçtır. Suyun kesilmesi uluslararası insan hakları belgesine aykırıdır.

Velhasıl kelam: Başta Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekiline, VASKİ Genel Müdürüne, Van Milletvekillerine, iktidar partisi yetkililerine çağrımdır! Gelin bu icraları geri çekin. Yakında çıkacak olan yapılandırmada faizlerin affı ile beraber vatandaşlarımız su borçlarını yatıracaklardır. Hiçbir vatandaş su parasını inkar etmez. Su hayattır, su kesilirse hayat kesilir. Hayatın kesilmemesi için lütfen yetkililer icraları geri çekin.

Sevgili vatandaşlarımız; lütfen vatandaşlık görevi gereği su borçlarını vaktinde ödeyin. Ödeme gücü olmayan vatandaşlarımıza devlet yardım ediyor. Diğerleri içinde yapılandırma yaparak ödenmelerini sağlamalıdır. Sonuç olarak su hayattır. Hayat kaynağını kesmemek dileğiyle hoşça kalın..

 





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI