1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...


Nurcan KONGUR / YeniMedyaGazetesi Sahibi |Gazeteci|Yazar|Şair

facebook-paylas
MALTEPE’DEN YÜCE GÖNÜLLÜ BİR MÜDÜR GELDİ DE GEÇTİ..
Tarih: 27-04-2022 00:47:00 Güncelleme: 21-10-2023 10:28:00


 

Maltepe'miz işini özveriyle ve içinde ki insan sevgisiyle yapan, gerçek manada işinin hakkını veren başarılı bir İlçe Milli Eğitim Müdürünü sağlık sorunları sebebiyle uğurlamak durumunda kaldı.

Başta bir öğrenci velisi, bir Maltepe'li ve bir gazeteci olarak gönlüm razı geldi dersem yalan söylemiş olurum.

"Değil, gönlüm razı değil bu zorunlu ayrılık karşısında" dersem de yeridir.

Maltepe'mizden yüce gönüllü bir Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu geldi de geçti.

Koltuklar gelir geçer. Makamlar da öyle.

Makamlar insanlara değer değil rütbe katar..

Ama asıl makamlara değer katanlar, o makamlara oturan insanlardır.

Bizim müdürümüz de bu ikinci kısımda yer alan makam sahiplerinden oldu. Öyle olmasaydı bu kadar açık yüreklilikle, bunca güzel kelamı ardından söyler miydim hiç..

Her insan bir değerdir. Ama işinin hakkını vererek layıkıyla yapan bazı insanlar vardır ki işte Onlar başka bir değerdir.

Ara tatilin bitişini,

“Hoş geldiniz. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Özledik...”

“Hoş geldin öğretmenim, Hoş geldin geleceğimiz, her şeyimiz çocuklarımız. Ara tatil bitti. Şimdi çalışma zamanı...” diyerek öğretmen ve öğrencilerini samimi sevgisiyle karşılayan yüce gönüllü bir İlçe Milli Eğitim Müdürü geldi de geçti Maltepe’mizden..

Gönlüne öğretmenlerini, öğrencilerini, velilerini sığdıran ve mesleğini muazzam bir aşkla icra ettiğine birebir şahit olduğum, ardından unutamayacağımız kalıcı bir iz bırakan, bana göre yaşı genç olmasına rağmen Eğitim Camiasının duayenlerinden..

Efsane bir İlçe Milli Eğitim Müdürü geldi de geçti Maltepe’mizden..

Misalen; minik yavrularımızı ziyaretleriniz esnasında saç tokalarından tutarak çektirdiğiniz o güzel fotoğraflarınızı, onların yaşlarına inerek çocukla çocuk olduğunuz sevgi dolu anlarınızı ve onlarcasını hiç unutmayacağım..

Bizleri daima samimiyetle, daima gülen yüzünüz, tebessümünüzle ve mütevaziliğinizle karşıladığınız hiç bir anımızı unutmayacağım..

Zordur makam sahibi olmak, ama ondan daha zoru da o makamın içini doldurmaktır.

Burada ki makamın içini doldurmaktan kastım kimse kusura bakıp alınmasın ve yanlış da anlamasın, makam sahibinin eğitim manasında donanımı ve kariyer basamaklarında ki başarısının yanı sıra bütün yetkinlik ve etkinliklerine süs olan, taç olan ve gözümüzde pek bir mühim olan kişisel kalitesidir.

İşte böyle yüce gönüllü bir Müdür geldi de geçti Maltepe’mizden..

Cemal Süreyya’nın dediği gibi “Güzel hayat isteyen, güzel insanlar biriktirsin.”

Onca yıl emek ve değer verdiğiniz öğrencilerinizin, öğretmenlerinizin, mesleğinizin aşkıyla, dinlenmeden koştunuz, yoruldunuz nasıl unutalım ki.

Biz Sizi gönül kitabımızın, altın sayfalarına sevgi mürekkebimizden damlayan saygı ve minnetle, silinmeyecek şekilde yazdık ve hakkımızı da helal ettik.

Siz de bize hakkınızı helal ediniz.

Yüce Mevlâ sağlığınızı, sıhhatinizi, yanınızda sevdiklerinizi var eylesin.

Biz Sizi dinlenip sağlığınıza kavuştuktan sonra inşaAllah yine gönülleri fethederek memleketimiz ve milletimize faydalı projelerin içinde yer alacağınız makamlar da görmek isteriz ve niyazımızdır..

Güle güle, sağlıkla kalın yüce gönüllü Hüseyin Aydoğdu Müdürüm..

 

Selam ve Saygılarımla

Nurcan Kongur

 

(Nurcan Kongur tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com aittir. yenimedyagazetesi.com haber linkimiz kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, kopyalanamaz, hiç bir şekilde yayınlanamaz.)





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI