1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...


Nurcan KONGUR / YeniMedyaGazetesi Sahibi |Gazeteci|Yazar|Şair

facebook-paylas
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “Sivrihisar benim göz bebeğim” dedi ve Türkiye'ye Seslendi
Tarih: 24-06-2022 18:58:00 Güncelleme: 26-07-2022 12:03:00


YOUTUBE VİDEOLU Röportaj - Özel haber / Hazırlayan Nurcan Kongur

 

Kıymetli Okuyucularım,

 

16 -19 Haziran tarihleri arasında İstanbul Yenikapı da Eskişehir Tanıtım Günleri düzenlendi. 

Aslen Eskişehir’li ve Sivrihisar’lı olduğumu biliyorsunuz. Güzeller güzeli şehrim Eskişehir’im ve görenlerin bakmaya doyamadığı, medeniyetlere ev sahipliği ve şahitlik etmiş o meşhur kayalarımızın şimdi ki adıyla gönül dağının kalbinde, bozkıra gizlenmiş efsane bir tarihi geçmişi içinde barındıran en güzel diyarlardan Sivrihisar’ım, İstanbul’umuza gelir de ben orada olmaz mıyım? Tabi ki hem YeniMedyaGazetesi  hem de hemşehriliğim sebebiyle oradaydım.

Sivrihisar Belediyesi Sivrihisar’ın tarihi, kültürü ve gastronomisinin tanıtımı için İstanbul Yenikapı etkinlik alanında standlarını kurdu. 

Sivrihisar Belediyemizin Eskişehir'in şirin ilçesi Sivrihisar’ı tarihi kültürel zenginlikleri ve yöresel lezzetleriyle, deyim yerindeyse her şeyiyle İstanbul Yenikapı’ya taşıması oldukça dikkat çekiciydi.

Sivrihisar standlarını etkinlik açılışına katılan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici başta olmak üzere çeşitli kamu kurum ve özel kuruluşlar ile siyasi parti ve STK temsilcileri, etkinliğe katılan çok sayıda misafir ziyarette bulundu. 

Ziyaretçi akınına uğrayan Sivrihisar ilçesi standı etkinliği ziyaret edenlerin beğeni ve ilgisini kazandı.

Kıymetli Okuyucularım,

YeniMedyaGazetemiz farkıyla “Sivrihisar benim göz bebeğim” diyen Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile içinde “Sizler için çok önemli bir mesajın yer aldığı” özel bir de röportaj gerçekleştirdim.

Başkan Yüzügüllü, YeniMedyaGazetemize özel bir röportaj vererek etkinlikte Sivrihisar'a dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bu çok özel röportajımın detaylarını kaçırmamanızı öneririm. 

YeniMedyaGazetesine özel Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile Röportajımın videosunu hemen aşağıya bırakıyorum.

YenimedyagazetesiTv Youtube kanalımızda yayında bakınız Sizlere neler söylüyor izleyiniz efendim. İyi seyirler dilerim.

ÖZEL RÖPORTAJ VİDEOMUZU İZLEYİNİZ

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü sözlerinin başında “Sivrihisar’ımızın tanıtım standlarını ziyaret eden nazik ziyaretlerinden dolayı tüm protokol üyelerine, İstanbul’daki Eskişehir’li hemşehrilerimize ve tüm İstanbul’lulara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar ilçesi olarak tarihi kültürel zenginlikleri ve yöresel lezzetleri ile Eskişehir Tanıtım Günlerinde yer aldıklarını belirtti. “Sivrihisar benim göz bebeğim” diyen Başkan Yüzügüllü “Temmuz ayında yapılacak Uluslararası Nasreddin Hoca Sanat ve Kültür Festivalinin öne çıktığı coşkulu konuşmasında, “ tüm İstanbul’luları ve tüm Türkiye’yi çeşitli etkinlik ve konserlerin yapılacağı 1-3 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceğimiz, 'Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür Ve Sanat Festivalimiz' için Sivrihisar’ımıza, gönüldağı’mıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Efendim “böylesine güzel bir davete icabet etmek gerekmez mi? Elbette gerekir, o halde buyursunlar efendim, 1-2-3 Temmuz 'Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür Ve Sanat Festivalimize' teşriflerinizi bekliyoruz. Bekleniyorsunuz.” diyerek yepyeni videolar ve röportajlarda görüşmek dileğimle her birinize yüreğim dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Kalınız sağlıcakla

Nurcan Kongur

yenimedyagazetesi.com Sahibi Gazeteci Yazar Şaire

Anadolu Basın Birliği - ABBİM İnternet Medyası İstanbul İl Temsilcisi

 

(Özel haber- Röportaj Nurcan Kongur tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com aittir.  Nurcan Kongur yenimedyagazetesi.com izni ve bilgisi olmadan alıntılanamaz, kopyalanamaz, hiç bir şekilde yayınlanamaz.)

 





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI