1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...


Hamide Donmuş

facebook-paylas
TERÖRİST İSRAİL!
Tarih: 19-10-2023 01:14:00 Güncelleme: 19-10-2023 01:14:00


İsrail bir devlet değil aksine azgın bir terörist ülkesidir.

%5 oranında bir toprağı varken Müslümanlara zülm ederek emperyalist ve siyonist güçlere göre %95 oranında kendisini geliştirmiştir.

Ancak Müslümanlara zülmeden Müslümanların yaşam haklarını ihlal eden, %95 Filistin topraklarını gasp eden ve şu an %5 oranındaki gücü de almaya çalışan zorba bir TERÖR ÖRGÜTÜDÜR.

Müslümanların kutsal emanetleri arasında bulunan mescidi Aksa İsrail için büyük bir kaledir. Müslümanların gücünü inancını kırmak, için buraya zulmetmeye devam etmekte, kadın çoluk çocuk demeden yaşlı hasta demeden hastanelere çocuk yuvalarına, hasta bakım evlerine saldırılar düzenlemektedir. Bu da İsrail’in ne kadar aciz bir ülke olduğu anlamına geliyor aslında. Müslümanlar artık dua, kanama lanetlemenin Yanı sıra kur’an-ı Kerim’in emrettiği gibi kısasa kısas uygulamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti devleti istese

İsrail’i bir kaşık suda boğar, İslam ülkeleri bir araya gelse bir gecede İsrail denen zalim gelir devlet kalmaz. O halde “Filistin yalnız değil” diyerek kendimizi avutmak yerine, Filistin’e gidilmeli topraklarına, insana ve insanlığa sahip çıkarak gerçek manada orda olduğumuzu dünyaya göstermeliyiz.

Bayrakları yarıya indirmemiz yas tutmamız beddua veya dua etmemiz zalim İsrail’in geri adım atmasına veya kahr olmasına vesile olmuyor.

Yeter artık bırakın duayı direk gazzeye girmeliyiz. Eminim ülkemizde milyonlarca mücahid ve mücahideler  cihat emrini sabırsızlıkla beklemektedirler.

Filistin’de olmalıyız eli silah tutan silahıyla hastalara yardım edecek olan hastaya, yardımıyla malın mülkü ile yardım edecek olan malın

Ve mülkü ile gücü kuvveti ile orada olmak isteyen gücüyle kuvvetiyle orada olmalıdır, olmalıyız. Sürekli evimizde televizyon başında oturup acı haberleri dinleyip İsrail kahrolsun sloganları atarak tembel tembel oturmak kısasa kısas ayetine aykırıdır.

Bütün islam ülkeleri bir araya gelmeli bir gecede İsrail’in üzerine ebabil kuşları gibi konmalı İsrail’i yerle bir etmelidirler.

Sadece Filistin değil bütün müslümanların kurtuluşu olmalıdır. İsrail diye bir devlet yoktur, terörist bir devlet vardır ve bu terörist devlet bizim susmamızda bizim sabredişimizde bizim eli kolu bağlı oturuşumuzdan güç alıyor. Müslümanlara saldırıyor Savaş ihlali yapıyor dünyada görülmemiş bir suç işleniyor suçu işleyen terörist İsrail’dir dünya sessiz kalıyor Müslümanların susması Müslümanların eli kolu bağlı kalması demek faşist, emperyalist güçlerin birleşmesi demektir. Artık kendimize gelelim bırakalım duaları gerekirse eli silah tutan Filistin’e kadar yürüsün.

 Devlet yetkililerimiz cihat emri versin. İmkanlar oluşturulsun.

 Kısasa kısas uygulanmalıdır.

 Madem bir gün öleceğiz, elbet bir gün öleceğiz. Neden Salahaddin Eyübilerin yolunda Rasullullah şehadetinde ölmeyelim.

Mescidi Aksa ve Filistin’in özgürlüğü savaşmaya bağlıysa ve İsrail’in yerle bir olup kahr olması savaşa bağlı ise ben bu Savaşa varım. Seve seve canımı Müslüman kardeşlerime feda ederim.

Yazar Hamide Donmuş Van





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI