1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...


Nurcan KONGUR / YeniMedyaGazetesi Sahibi |Gazeteci|Yazar|Şair

facebook-paylas
Adım Adım, Zafere Koşuyor. Hazır mısın Maltepe Kadem Ekşi Geliyor..
Tarih: 28-03-2024 22:50:00 Güncelleme: 30-03-2024 13:25:00


(Youtube Videolu) Hazırlayan | Nurcan Kongur 

 

Kıymetli Okuyucularım,

 

Ülke gündemimizi meşgul eden ve seçim atmosferini yoğun bir tempoyla yaşadığımız 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine kilitlendik. Türkiye yerel yönetimlerde ilini ilçesini yönetecek, mahallesini temsil edecek kişileri oylarıyla seçecek. 

Bu satırları Maltepe de doğan, yaşayan, çalışan bir hemşehriniz, 31 Mart seçimlerinde AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı ve Gazeteci kimliğimle geçmişten tanıdığım deprem mühendisi Kadem Ekşi başkanı seçim sürecinde de yakinen takip ederek edindiğim izlenim ve gözlemlerimle sizlere aktarıyorum.

Yerel seçim ile Genel seçime ideolojik açıdan bakmamak gerekir. Yerel seçim hizmet odaklı değerlendirilmelidir.

Vatandaş hizmeti en verimli şekilde almak için yerel seçim de kendine şu 2 soruyu sormalı.

1) Bana 5 yıl kim hizmet edecek?

2) Önceki Belediyenin hizmetlerinden memnun kaldım mı?

Hepimiz çöpü çukuru çamuru olmayan, haksız park ücretinin ödenmediği sokak ve caddeleriyle trafik sorunsuz; kadın ve çocukların, yaşlı ve gençlerin dinleneceği, çeşitli etkinliklerle eğleneceği yemyeşil nefes alan bir Maltepe istiyoruz.

(Yemyeşil alan demişken hepimizin her fırsatta koşarak gittiğimiz Maltepe Sahilde 1 milyon m2 lik Orhangazi Şehir Parkının tüm engellemelere rağmen vaktiyle İBB AK Parti döneminde yapıldığını bilhassa hatırlatmak istiyorum. Hizmet işte budur yıllara ve herkese sirayet eder.)

Mezar evlerde yaşamaktansa, kentsel dönüşümle can güvenliğimizin sağlandığı değer kazanan evlerimizde yaşamak: Maltepe'ye özel proje ve eserlerle desteklenen, üretimin arttığı, kalkınan ve gelişen, sosyal ve kültürel, temiz çevre, sorunsuz ulaşım, tarihi zenginlik açısından bakılınca hizmetin herkese ulaştığı bir Maltepe'de yaşamak hayal değil..

Dünyanın gözbebeği İstanbul’un, en eski yerleşim yerlerinden ve en güzel ilçesi Maltepemiz bugüne kadar hasret kaldığımız bu hizmetleri fazlasıyla hak etmiyor mu?

İlçemizi teslim edeceğimiz Adayın kişisel kalitesi, geçmiş tecrübeleri, eğitimi, bilgi birikimi, iş deneyimleri, tanınırlığı, iletişim becerisi ve elbette ki Maltepe için hazırladığı projelerine bakalım ve elimizi vicdanımıza koyalım ona göre oyumuzu kullanalım.

KADEM EKŞİ İLE 80 GÜNDE DEVRİ MALTEPE

AK Parti Maltepe ilçe Başkanı Erdoğan Akkaya başkanlığında üç kademe de Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kollarının Başkan ve yönetimleri, üç kademe mahalle Başkan ve yönetimleri, şahsımında içinde bulunduğu Meclis Üyesi Adayları, elbette Cumhur İttifakının güçlü ortağı Milliyetçi Hareket Partisi MHP ile Büyük Birlik Partisi BBP Maltepe İlçe Başkanları ile yönetimleri, her daim yanımızda isimsiz gönüllülerimiz olmak üzere sahip çıktığımız Başkan adayımız ile seçim dönemi boyunca yoğun tempolu bir çalışma süreci geçirdik.

Bitmek bilmeyen enerjisi ile Maltepe'nin 18 Mahallesini "80 günde devri Maltepe" diye gezerek, sohbet etmek ve projelerini anlatmak için esnafını, Sivil toplum kuruluşları hemşehri derneklerini, siyasi partiler ve temsilcilerini, pazar yerlerini, cadde ve sokaklarını, kadın ve çocuklarını, yaşlılarımız ve huzurevlerini, ev ziyaretlerini, iftar sofralarını, ilimiz ve ilçemizin kanaat önderlerini, cami cemaatlerini, cem evlerini, spor müsabakaları ile spor kulüplerinin yönetim ve taraftarlarını, tüm iş sektörlerini ve iş insanlarını, fabrikaları ve işçilerini,taksici ve şoför esnafını, ilçemizin hastaneleri ile sağlık birimleri ve sağlık çalışanlarını, engelli vatandaş ve özel çocuklarımızın rehabilite merkezleri ile ailelerini, Maltepe'nin kamu kurum ve kuruluşlarını, devlet ve özel okullarımız ile İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizi, Anaaokulu ve kreşlerini, Maltepe belediyesi ile çalışanlarını, Maltepe belediyesi birimlerini, Maltepe halkını bir bir gezdi, hem dinledi hem de onların rahat bir yaşam sürmesi için binlerce kez projelerini anlattı.

Kadem Başkanı takip ederken biz yorulduk o yorulmadı. Bazen taksici koltuğuna geçti taksici oldu, bazen eline fırın küreğini aldı ramazan pidesi pişirdi, bazen pazar tezgahına geçti ıspanak limon sattı, bazen gençlerle futbol voleybol oynadı, bazen aşıkların yanık türküsüne eşlik etti, el emeği göz nurunun ekmek parasına dönüştüğü kadın emeği tezgahlarından alışveriş yaparken kadınların sesine kulak verdi, temizlik işçileriyle sohbet etti, kuyumcusu, bakkalı, manavı, çırağı derken saymakla bitmez toplumun her kesiminin yüreğine bir nebze dokundu. Hangi ideolojiden olursa olsun yoluna çıkan herkese ayrım ve ayrıştırma yapmadan sarıldı, kimin ne derdi varsa özel olarak dinledi, yardımcı olmak için notunu aldırdı, bir çok kişinin derdine derman oldu.

Deprem Mühendisi Kadem Ekşi Maltepe’nin var olan sorunlarını nasıl çözeceğini mahalle mahalle gezerek Maltepe seçmenine anlattı.

Seçmenin kalbine tesir edecek son düzlüğe girdiğimiz bu hafta da sevgi yürüyüşleri ile Maltepelilere birebir temas ederek gönüllerine dokunuyor. Maltepe'nin geleceği için hazırladığı, Maltepe'yi İstanbul’un bir numaralı ilçesi yapacak vizyon projelerini anlatmaya devam ediyor.

AK Parti Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olarak seçim çalışmaları kapsamında  zilini çaldığım kapılarda, yollarda sohbet ettiğim insanlara "Kadem Ekşi’yi tanıyor musunuz?" diye sorduğumda herkesin ve her kesimin onu tanıdığına bizzat şahit oldum.

 

Değerli Maltepeli Hemşehrilerim,

Kadem Ekşi Başkanımıza Maltepe'yi daha yaşanılır bir ilçe yapması için bir şans verelim.

Yepyeni bir Maltepe için insana dair hizmet ve proje adına her ne varsa AK Parti Belediyeciliği ve Sn.Kadem Ekşi ile karşılığını bularak yine biz Maltepelilere geri dönecektir.

 

KADEM EKŞİ "YOLUMA ÇIKAN ANNELERİN MEZAR EVLERDE YAŞAMAK İSTEMİYORUZ ÇIĞLIĞI"

Deprem Mühendisi Kadem Ekşi günlerdir Maltepelilere bakın nasıl sesleniyor,

"Hangi görüşten olursa olsun farketmez, her görüşten Maltepeli hemşehrilerimin bir kardeşi olarak 31 Mart akşamı sandıkları patlatarak yeni bir hizmet hikayesinin başlangıç tarihini yazacağız, Deprem mühendisi Maltepeli çevreci bir kardeşiniz olarak kıymetli hemşehrilerime özel hazırladığımız projelerimizle derdimiz hayatımızı kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek. Daha yaşanabilir bir kent, ulaşım-trafik sorunsuz ve raylı sistemli, kentsel dönüşüm ile yaşam alanlarımızı dirençli hale getirecek yoluma çıkan annelerin "mezar evlerde yaşamak istemiyoruz çığlığını" duyuyorum, kültürel ve sosyal donatı alanları ile 7/24 yaşayan bir şehir adına takoz olmaya değil, hizmet etmek için oylarınıza talibim" diyor..

Bu sese kulak verelim oylarımızı Başkan Kadem Ekşi’den yana kullanalım.

Maltepe!..Senin için çalışacak doğru aday deprem mühendisi Kadem Ekşi ile AK Parti Belediyeciliğidir.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için hayırlı uğurlu olması temennilerimle..

 

Selam ve Sevgilerimle

Nurcan Kongur Karabudak

www.yenimedyagazetesi.com Sahibi

Gazeteci Yazar Şair

AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı

 

BAŞKAN KADEM EKŞİ TÜM SEÇİM ÇALIŞMASI KISA / UZUN HABER VİDEOLARIMIZI AŞAĞIDAKİ LİNK VE UZANTILARINDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

KADEM EKŞİ TÜM SEÇİM HABERLERİMİZ AŞAĞIDAKİ HABER SİTEMİZ VE YAYIN PLATFORMLARIMIZDAN YAYIMLANMAKTADIR

www.yenimedyagazetesi.com / yenimedyagazetesi facebook / yenimedyagazetesi twitter / yenimedyagazetesi instagram 

 

İşte Sn. Kadem Ekşi Başkanın Maltepe için o çok özel projelerinden bazılarını aşağıda sıralıyorum;

✔️MALTEPE ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ Anadolu yakasının en büyük kültür merkezi

✔️Anadolu yakasının en büyüğü İSTANBUL BOTANİK PARKI

✔️1000 yatak kapasiteli MALTEPE DEVLET HASTANESİ

✔️Her mahalleye OTOPARK/ YERALTI OTOPARKLARI

✔️Piri Reis SEYİR TERASI Başıbüyük

✔️AFET KOORDİNASYON MERKEZİ

✔️KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KIRMIZI ALARM / 15 bin bina yerinde dönüşüm/ emsal artışları/

✔️OKUL VE İBADETHANELER tertemiz

✔️BAĞIMLILIKTAN KURTULMAK İÇİN EL ELE projeler

✔️ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI

✔️ENGELSİZ MALTEPE

✔️MALTEPE MİMARİSİNE ESTETİK DOKUNUŞ

✔️SU SPORLARI MERKEZİ

✔️AMATÖR SPOR BRANŞLARININ YANINDAYIZ

✔️MALTEPE SOSYAL DESTEK MERKEZİ/ Maltepe’nin iyilik merkezi

✔️YADİGAR MALTEPE Geçmişimiz Gururumuz

DAVER BABA TEKKESİ/ SÜREYYAPAŞA KÖŞKÜ/ KÜÇÜKYALI ARKEOPARK/ SÜREYYAPLAJI

✔️24 SAAT AÇIK KÜTÜPHANELER Gençler için

✔️GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ

✔️CAN DOSTLARIMIZ İÇİN YENİ BİR HAYAT

✔️PARKLARIMIZ YENİLENİYOR

✔️MALTEPE SPOR KOMPLEKSİ 22300 M2

✔️KAPALI PAZAR YERLERİ

✔️MALTEPE SPOR MERKEZİ yüzme havuzları, fitnes ve plates salonları

✔️ÇEVRE VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

✔️TERAPİ MERKEZLERİ doğru ve güzel yaşlanma, fizik tedavi

✔️HER MAHALLEYE SEMT KONAĞI

✔️PRESTİJ CADDELER trafiğe kapalı

✔️HER MAHALLEYE SPOR MERKEZİ

✔️MALTEPE IŞIL IŞIL karanlık sokak kalmayacak

✔️MALTEPE KARİYER MERKEZİ

 

(Özel haber Nurcan Kongur tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com aittir.

Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com haber linkimiz kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, kopyalanamaz, hiç bir şekilde yayınlanamaz.)





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI