1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...


Mirza Kayğaş / Siirt Anadolu Güvenlik Korucuları ve Gazi, Şehit Aileleri Fed. Şirvan İlçe Temsilcisi

facebook-paylas
PKK terör örgütü teröristlerce katledilen 11'i çocuk 21 şehidimizin acısı halen taze ve yüreğimizde
Tarih: 22-01-2022 15:10:00 Güncelleme: 22-01-2022 15:10:00


21 Ocak 1994 tarihinde eli kanlı terör örgütünün uzaktan patlatılan mayın ve bombalamalarla masum insanların canlarına kastetti. 

Bölge halkına her türlü işkence ve zulmü reva gören teröristler en fazla zararı Kürt halkına verdi.

Bu ve buna benzer katliamları yapan teröristlerin, Kürt halkını savunmaktan ne kadar uzak olduğunu görüyoruz. HDP de teröristlere direk veya dolaylı olarak destek verdiği için partinin de halk nazarında asla Kürt halkını temsil etmediğini görülüyor.

Halk için mücadele demek masum vatandaşlarımızı hedef alan terörist saldırılar yapmak onları katletmek değildir. Halkın emeğine huzuruna ve değerlerine saygılı olmak demektir.

Halen terörün bir kimlik taşımadığını kimi zaman Kürtlüğü, kimi zaman dini, kimi zaman ise devrimci söylemleri kullandığını ve sonuçta hep kan ve gözyaşından başka bir şey elde edemediğini hep birlikte görmekteyiz.

Yıllardır örgütün sözde lideri olanların ve bu eli kanlı örgütü savunanların insanların kanı üzerinden ticaret yaparak ceplerini doldurduklarını bölge halkı olarak görüyor ve biliyoruz. 

Demokrasi ve insan haklarını savunduklarını iddia eden terör örgütü mensupları ile onların uzantıları en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hiçe saymakta ve masum insanları hedef almayı sürdürmektedirler. 

Devlet ve milletimizin eli kanlı çocuk katillerine vereceği cevap açıktır. Huzur ve güvenin temini için bir 38 yıl ve 40 bin can daha kaybetmeye tahamülümüz yoktur. Terörün ve terörden kaynaklanan kaos ortamının yarattığı olumsuzlukları çok yakında yaşamış olan halkımız daima ve her durumda ve terörün ve terör örgütlerin karşısında olmuştur. Bunu Mardin'in Savur ilçesi Ormancık ve Akyürek köylerimiz döktüğü kan ile ispatlamıştır.

Örgüt şehit kanları içinde boğulmaya mahkumdur. Ulus devleti yıpratmak ve binlerce yıl aynı topraklarda aynı amaçla ve gaye için yaşamı sürdüren kız alıp, kız veren bu milletin vatandaşlarını birbirine düşürmek isteyen bu örgüt terörist bir örgüttür. Siyasi bir oluşum olarak asla kabul edilemez.

Boşuna söylememişler 'mazlumların hakkının olmadığı bir yerde zalimler mazlum görünür' işte görüyorsunuz, bölücü terör örgütü yıllarca bu topraklarda kin, nefret tohumlarını ekti. 38 yıl boyunca 40 bin masumun kanını içti, ancak bir gün gelinen noktada sanki onlar haklıymış, masum insanlar haksızmış gibi muameleye tabi olmaktadırlar. İnsan hakları sadece teröristler söz konusu olduğunda gündeme gelmemeli, şehitlerimizin ve masum insanların hele hele çocukların ve bebeklerin de yaşama hakkı olduğu unutulmamalıdır.

Güvenlik güçlerimizin (Asker, Polis ve Güvenlik korucuları) terörle mücadelede başarılı çalışmalarıyla terör örgütüne göz açtırmıyor. Son zamanlarda hem yurt içi hem de yurt dışında başarılı operasyonlarla terörün kökünün kazındı. Artık refah ve huzur geldi bölgemize. Allah'ın izniyle yakın bir zamanda her şey çok daha güzel olacak. Cumhurbaşkanımızdan İçişleri Bakanımıza, bütün güvenlik güçlerimizden Allah razı olsun. Rabbim ayaklarını taşa değdirmesin. Bölge halkı olarak hepsine teşekkür ediyoruz.

Teröristler her yerde aranmalı, 

İzine bakıp, inini bulmalı, 

Yaltaklık edeni yurttan atmalı, 

Şehitler ölmedi, şehitler ölmez.

 

Analar feryat eder, duyar mısın? 

Yürekleri hep yanar, anlar mısın? 

Helalleşip, selamı alır mısın? 

Şehitler ölmedi, şehitler ölmez.

Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kederli ailelerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Pkk terör örgütünü ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyorum...

 

Mirza KAYĞAŞ





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI