1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...


Nurcan KONGUR / YeniMedyaGazetesi Sahibi |Gazeteci|Yazar|Şair

facebook-paylas
BAKAN MURAT KURUM, “ İstanbul’u her semtiyle bilir misiniz? Sorusuna “ Hem İstanbul’u hem de tüm Türkiye’yi iyi bilirim”
Tarih: 07-05-2023 23:24:00 Güncelleme: 21-10-2023 10:14:00


BAKAN MURAT KURUM / VARAN 2

 

Youtube Videolu Özel Haber | 

Hazırlayan Nurcan Kongur 

 

Kıymetli Okuyucularım

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’u seçim çalışmaları kapsamında saha da bizzat takip ederek izlemeye ve (Youtube videolu) hazırladığım yorumlu haber notlarımı aktarmaya devam ediyorum.

 (Bir önceki haber/köşe yazımı okuyunuz)

 

İstanbul’da Bakan “Murat Kurum rüzgarı” ifadesi yetersiz kalabilir. Bakan "Murat Kurum İstanbul'da fırtına gibi esiyor” ifadesi daha uygun olacaktır.

Seçim maratonunda son düzlüğe girildi. Siyasi partilerin liderleri, Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, tüm kademe teşkilatları ile saha da gece gündüz koşuyor var güçleriyle çalışıyor.

AK Parti ise 21 yıllık süreçte milletin hizmetine sunduğu savunma sanayi, tarım ve hayvancılık, eğitim ve sağlık, çevre şehircilik iklim ve kentsel dönüşüm, gençlik ve spor, ulaştırma ve alt yapı, uzay yatırımları ve teknoloji, enerji ve tabii kaynaklar alanında ki hizmet ve icraatları ile 14 Mayıs seçimleri sonrası hayata geçireceği proje ve hizmetlerini her platformda vatandaşa aktarmaya ve güven tazeleyerek yeniden iktidara gelmek için var gücüyle çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçmişte olduğu gibi bu seçim çalışmasında Türkiye ‘yi karış karış dolaşırken, Devlet bakanları ise aday gösterildikleri şehirlerde dur durak bilmeden çalışıyor sahayı tarıyorlar.

Gelelim İstanbul’umuza, kelimenin tam anlamıyla İstanbul’da Bakan "Murat Kurum rüzgarı” ifadesi yetersiz kalabilir. Bakan "Murat Kurum İstanbul’da fırtına gibi esiyor” ifadesi daha uygun olacaktır. Devletin diğer bakanları gibi, seçim maratonu başlayıp sahaya indiği günden itibaren İstanbul için elini taşın altına koyan Bakan Kurum, bir TV programında Gazeteci Meslektaşımın sorduğu şu “ İstanbul’u her semtiyle bilir misiniz? Sorusuna “Bakanlığım sebebiyle hem İstanbul hem de tüm Türkiye’yi iyi bilirim” diyecek kadar da kendinden emin.

Adeta bütünleştiği İstanbul için gece gündüz dinlenmeden yorulmadan “İlk gün ki aşkla koşmaya” devam ediyor.

İstanbul’un bütün ilçelerinde gitmedik İlçe mahalle bırakmayan Bakan Kurum, çevre şehircilik iklim ve kentsel dönüşüm de “Ya bitecek, ya bitecek” diye kolları sıvadığı tüm bu sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, her güne bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor.

Her ilçe de olduğu gibi Maltepe’de gençlerle bir araya gelen Bakan Kurum spor faaliyetlerinde bulunarak hem spor yaptı hem de gençlerin nabzını tutarak gerek kendi gelecekleri gerekse ülke gündemine dair düşünce ve fikirleri ile varsa kaygı ve beklentileri hakkında istişareler de bulundu. Gençlerin kendisinden istek ve taleplerine kayıtsız kalmadı ve yerine getirilmesi talimatını verdi.

HABER VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO LİNKİNE TIKLAYINIZ

Maltepe İlçe Başkanlığının düzenlediği programda ilçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve ilçe yöneticileri, Milletvekilleri, Meclis üyeleri, Cumhur İttifakı üyesi siyasi partilerin başkanları, STK temsilcileri, Apartman ve Site yöneticileri, Muhtarlar ile bir araya geldi ve devamında müjdeler verdiği Maltepelilerle dolu dolu bir gün geçirdi.

HABER VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO LİNKİNE TIKLAYINIZ

HABER VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO LİNKİ KOPYASINI GOOGLE ÜZERİNDEN AÇINIZ

https://youtube.com/shorts/vMvtuaxXQlc?feature=share

Fındıklı Mahallesi muhtarı Yaşar Kaygusuz’un 3 hafta önce Mahallesi için istediği gencinden yaşlısına her yaştan insanın rahat bir nefes alabileceği, dinlenip çeşitli aktiviteler yapabileceği bir park talebi üzerine gerekli işlemleri başlatarak 10 bin m2lik dev bir alanı park yapılmak üzere tahsis ettiklerinin ve çalışmalara başlandığının müjdesini verdi.

 

Bakan Kurum İstanbul’un Başıbüyük ve diğer tüm mahalleleri için tarihi bir cümle sarf etti. O cümle neydi?

“O TARİHİ CÜMLE NEYDİ?..” AŞAĞIDAKİ VİDEOMUZ DA BULACAKSINIZ

HABER VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO LİNKİ KOPYASINI GOOGLE ÜZERİNDEN AÇINIZ

https://youtube.com/shorts/cXl7qWsMKVk?feature=share

 

AK Parti hükümetinin çevre, şehircilik ve kentsel dönüşümde çığır açtığı bu dönem de başarılarıyla toplumun her kesiminde adından takdirle söz ettiren kıymetli Bakanı Murat Kurum önceki yazımda da belirttiğim gibi “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”,“İstanbul bizim hepimizin, dünyanın göz bebeği İstanbul’umuz için yüreğimi ortaya koydum” diyor.

Yine şu cümlemi tekrarlıyorum,” İstanbul çok şanslısın çok, bu fırsatı iyi değerlendirmelisin”. Güçlü devletimizin başarılı Bakanı Murat Kurum “senin yanında, yanı başında”, Onu İstanbul’un cadde sokak larını tararken, adım başı dolaşırken, vatandaşı can kulağıyla ve samimiyetle dinlerken bulabilirsin.

Bu fırsatı kaçırmadan çok iyi değerlendirmek lazım. İstanbul’u 15 Mayıs sabahı pırıl pırıl bir geleceğe kavuşturmak senin elinde.

 

Seçim gündemi ve çalışmalara dair youtube videolu yazılarım devam edecek takip ediniz.

14 Mayıs seçimlerinin canımız vatanımıza, sevdamız milletimize, al bayrağımıza ve ceddimizden yadigar topraklarımıza hayırlı huzurlu günler getirmesi niyazımla.

 

Selam ve Sevgilerimle

Nurcan Kongur

www.yenimedyagazetesi.com

Sahibi | Gazeteci | Yazar| Şair

(Özel haber Nurcan Kongur tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com aittir. yenimedyagazetesi.com haber linkimiz kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, kopyalanamaz, hiç bir şekilde yayınlanamaz.)





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI